TERVETULOA Vihdin Navigaattoriin

Luova idea syntyy usein silloin, kun tekee vanhan asian uudella tavalla tai yhdistää vanhan uuteen. Altista siis itsesi uusille ajatuksille. Muutos ei tapahdu vanhaa toistamalla. Voisimmeko olla avuksi?

 Yrittäjä tai Työnhakija       

 Me voimme miettiä kanssasi uusia vaihtoehtoja, voimme yhdessä löytää uuden polun ratkaisuksi tai konkreettisesti auttaa hakemaan tietoa erilaisista vaihtoehdoista, oli sitten kyse työnhausta tai omaan yritystoimintaan liittyvästä asiasta.

Vihdin Navigaattori-hankkeen toiminta on käynnissä ja iloksemme työnhakijat ovat löytäneet meidät. 

Haluamme verkostoitua myös yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotta pystymme yhdessä parantamaan vihtiläisen yhteisön elinvoimaa ja toimintakulttuuria osaltamme yhteistä hyvää tuottaen. Yrityksille voimme antaa apua verkostoitumiseen, tukimahdollisuuksien kartoittamiseen ja rekrytointiin.  Järjestöjen kanssa voimme olla kehittämässä ja ideoimassa uusia toimintamuotoja, joille Vihdissä olisi tarvetta.

Vihdin Navigaattori- tiimi toimii väistötilassa Vihdin Kierrätyskeskuksen rakennuksessa Tehtaantie 4, Nummela.  Jossain vaiheessa, pienen pintaremontin valmistuttua, siirrymme torin laidalle osoitteeseen Pisteenpolku 4.  Oman toimipisteemme avautumista odotamme innolla.

Verkkosivut: https://www.navigaattori.eu/

Yhteystiedot Vihdin Navigaattori:

Tuula Kuukkanen, palveluohjaaja

0401535637

tuula.kuukkanen@vihti.fi

Minna Lipasti, palveluohjaaja

0401869586

minna.lipasti@vihti.fi

Heidi Hulkko, palveluohjaaja

040-5736894

heidi.hulkko@vihti.fi

Iiris Nurmo, palvelukoordinaattori

044-4934302

iiris.nurmo@vihti.fi

Samankaltaiset artikkelit