Yritykset tarvitsevat osaavaa työvoimaa

Me Navigaattorissa autamme yrityksiä koulutukseen ja rekrytointiin liittyvissä asioissa ’yhdeltä luukulta’. Palkkatukimahdollisuudet, koulutus- ja työkokeilut sekä oppisopimus ovat matalan kynnyksen rekrytointimahdollisuuksia.

Yritys- ja henkilöstökoulutukset

Luksian kumppanuusvalmentajat kertovat yritys- ja henkilöstökoulutuksiin liittyvistä mahdollisuuksista. Kerromme myös koulutusten rahoitusmahdollisuuksista. Muissa asioissa ja tarvittaessa ohjaamme Lohjan ja Vihdin yrityspalveluneuvojien luo. Asiointi on sujuvaa, helppoa ja henkilökohtaista.

Maahanmuuttajat

Räätälöimme palveluita tapauskohtaisesti myös Suomeen muuttaneiden työllistymisen edistämiseksi. Tarjoamme tukea esimerkiksi työntekijöiden löytämiseen, rekrytointitilaisuuksien järjestämiseen, työkokeilu- tai harjoittelujaksoihin sekä oppisopimukseen liittyviin järjestelyihin.  

Rekrytointi

Autamme työnantajia löytämään työharjoittelijoita paikallisista oppilaitoksista ja koulutusohjelmista. Tiitus on oppilaitosten yhteinen keskitetty kanava opiskelijoiden työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoittamiseen. Tiituksesta löytyvät siis kaikki opiskelijoiden työ- ja harkkapaikat. Tiituksen käyttö on ilmaista. Tutustu palveluun alla olevan linkin kautta.

Verkostoituminen

Yrittäjyyden tueksi on tehty Länsi-Uudenmaan Palvelutarjotin. Palvelutarjotin-linkin takaa löydät organisaatiot, joilta saat apua ja tukea yrittäjyytesi eri vaiheissa. Palvelutarjottimen kautta löydät linkit verkosto- ja koulutustapahtumiin.

Yrittäminen Lohjalla

Lohja on elinvoimainen kaupunki, loistava logistiikka ja valmiit verkostot luovat menestyvän liiketoiminnan edellytykset. Kaunis ja tapahtumarikas järvikaupunki on vain puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudulta.

Tulevaisuuden Lohjaa rakennetaan yhdessä lohjalaisten yrittäjien kanssa. Lohjalla pyritään tulevaisuustutkimuksien myötä kehittämään Lohjan alueen elinkeinoelämää sekä ennakoimaan ja luomaan puitteita tulevaisuuden tuomille mahdollisuuksille. 

Lohjan teollisuuden vahvoja toimialoja ovat metsä-, metalli- ja muoviteknologia sekä elektroniikka. Myös matkailu-ala on kovassa nousussa; Lohjan matkailutulo on kasvanut kolmessa vuodessa 36%.

Me Lohjalla autamme yrityksiä ”yhdeltä luukulta”. Asiointi on sujuvaa, helppoa ja henkilökohtaista, jokainen yrittäjä on meille tärkeä.

Navigaattorin yrityspalveluohjaaja 
Erika Knaster
erika.knaster@lohja.fi
puh. 040 686 7039

Lohjan Yrityspalvelupäällikkö
Mika Hämeenniemi
mika.hameenniemi@lohja.fi
puh. 044 767 4923

Lohjan yrityskoordinaattori
Marko Tiirinen
marko.tiirinen@lohja.fi
puh. 040 686 7078

Lohjan kaupunki
Karstuntie 4 (PL 71)
08100 Lohja

Yrittäminen Vihdissä

Vihdin kunnan yritysneuvonnan palvelut ovat henkilökohtaista, maksutonta ja luottamuksellista kaikille yrityksille ja sitä suunnitteleville.

Neuvontapalvelut antavat edellytykset yritystoiminnan suunnitelmalliseen aloittamiseen ja tukevat sen harjoittamista kunnan alueella vaikuttamalla yritysmyönteisen ilmapiirin ja elinvoimaisen toimintaympäristön syntymiseen.

Neuvontaa annetaan myös niissä asioissa, joissa suunnitellaan yrittäjyyttä jatkamalla toimivaa yritystä esim. yrityskaupan kautta.

Alkavien ja toimivien yritysten neuvonta

Yritysten neuvonnassa tarjotaan apua, olitpa sitten alkava tai jo toimiva yrittäjä. Vihdissä neuvotaan yritystoiminnan laajennushankkeissa, toimitila-asioissa oletpa sitten etsimässä tai vuokraamassa tilaa tai sopivan yritystontin löytämisessä sekä rahoitusratkaisujen kuten yritystukien kartoittamisessa ja omistajanvaihdosasioissa.

Toiminnassa olevien yritysten neuvonnasta vastaa pääosin Vihdin elinkeinopäällikkö.

Toimivien yritysten neuvonta
Mika Partanen
mika.partanen@vihti.fi
puh. 044 752 2364

Alkavien yritysten neuvonnasta vastaa Olli-Heikki Dahlgren.

Luksian yrittäjäpalvelut

Palvelemme monialaisesti ja joustavasti kaikkia yritys- ja työelämä asiakkaitamme. Teemme työtä yhdessä kanssasi kuuntelemalla tarpeita, ennakoimalla tulevaa ja kehittämällä yhdessä uusia ratkaisuja vastaamaan tarpeisiisi.

Voimme olla organisaatiosi tukena ideoimassa ja toteuttamassa uusia koulutusmalleja henkilöstölle, apuna rekrytoinnissa tai kehittämässä yhdessä entistä parempaa opiskelijayhteistyötä. Autamme myös koulutuksen rahoituksen suunnittelussa. Lisäksi järjestämme tapahtumia ja erilaisia foorumeita alueemme elinvoiman hyödyksi ja verkostoitumisen helpottamiseksi. 

Laadukas ja suunnitelmallinen kumppanuusyhteistyö tukee sekä työelämää että oppilaitoksemme kehittymistä, tehdään työtä siis yhdessä!

Koulutuksen suunnittelu yhteistyössä

  • työpaikkaohjaajakoulutukset
  • yhdessä suunnitellut ja räätälöidyt täydennyskoulutukset tai valmennuspalvelut henkilöstösi osaamisen kehittämiseksi
  • pätevyys- ja korttikoulutuksia

Opiskelijoiden työelämäjaksot

  • sovitaan opiskelijaprofiilit
  • sovitaan harjoittelijoiden määrät/vuosi
  • aikataulutus
  • Tiitus-yhteistyö (rekrytointipalvelu)

Kumppanuus- ja yritysyhteistyö

Anne-Mari Hätönen
anne-mari.hatonen@luksia.fi

Terhi Matikainen
terhi.matikainen@luksia.fi

Terhi Korkiamäki
terhi.korkiamaki@luksia.fi

Oppisopimus | Laajennettu oppisopimus

Antti Haasto
antti.haasto@luksia.fi

Michaela Berg
michaela.berg@luksia.fi

Tulevat tapahtumat